Allround

De naam zegt het al: Suzan Vos van Allround communicatie trainingen geeft alle trainingen die met communicatie te maken hebben. Dit kunnen groepstrainingen zijn en individuele trajecten. Hierbij beschik ik over ervaren trainingsactrices die ik desgewenst inzet.

Waarom iets doen aan communicatie als persoon of bedrijf? Hoe effectief en succesvol je contact is met klanten en/of medewerkers, collega’s en leidinggevenden, wordt bepaald door de factor: COMMUNICATIE.

Deze factor behelst meer dan je in eerste instantie zou denken. Communicatie is veelomvattend en moet geoefend worden met als doel om dit te verbeteren. Communicatie is een werkwoord! Je moet het doen!

Succesvolle communicatie

Bij Allround communicatie trainingen is succesvolle communicatie altijd een onderdeel van een training of traject. Dat kan interne communicatie zijn; met medewerkers, leidinggevenden, directie, collega’s of andere afdelingen. Het kan uiteraard ook externe communicatie zijn; met klanten, opdrachtgevers en andere partijen en spelers waar men mee te maken heeft.

In al mijn trainingen neem ik de communicatieve vaardigheden van de deelnemers onder de loep en streef ik ernaar technieken, kennis en vaardigheden te verbeteren. Dit leidt ertoe dat de deelnemers effectiever en succesvoller worden in hun vak.

Uiteraard wordt de diepere laag niet uit de weg gegaan en worden zaken als gedrag, houding en persoonlijke ontwikkeling tevens meegenomen. In individuele trajecten speelt dit uiteraard meer dan in groepstrainingen, ook daar schuw ik de confrontatie niet.

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo