Burn-out

BURN-OUT, (H)ERKEN JIJ HET?

Wil je weten wat een burn-out is of heb je het vermoeden dat je hier tegenaan loopt? Of ben je een werkgever die hier mee aan de slag wilt gaan? Download dan deze brochure en leer de signalen van een burn-out te herkennen en wat je er aan kan doen.
Als erkend burn-out coach help ik jaarlijks verschillende mensen met 1-op-1 coaching maar ook in groepsverband die burn-out klachten ervaren. Je kan bij mij een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen om te kijken wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen.

Download de gratis brochure

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Mijn werkwijze

Stap 1

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek brengen we de behoefte en wensen in kaart. Vanuit hier wordt er in overleg een plan opgesteld en een tijdspad utgestippeld.

Stap 2

Coach sessies

Binnen deze sessies wordt er inzicht verkregen over wat de (mogelijke) oorzaken zijn van een burn-out. Er worden daarnaast tools aangeboden die kunnen helpen deze oorzaken aan te pakken en te verbeteren.

Stap 3

Zelfstandig aan de slag

Met de aangeboden kennis en tools is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Hier ga je alles toepassen in de praktijk.

Stap 4

Evaluatie

Hoe heeft of hebben de deelnemers het traject ervaren? Hoe staat dit in lijn met de voorgenomen verwachtingen? Hier wordt gekeken naar wat er al is bereikt en wat er nodig is om het voorgenomen doel te bereiken.

Stap 5

Frisse start!

Aan het einde van het traject hebben deelnemers voldoende kennis en vertrouwen om weer met volle moed aan de slag te gaan. Je hebt hier als deelnemer genoeg inzicht verkregen om te weten wat je moet doen om je energie te bewaken en plezier te behouden in je werk en/of op privégebied.

Klaar om de eerste stap te maken?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan.

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo