Over mij

Ik wist al heel jong wat ik wilde: lesgeven! Daarom ging ik geschiedenis studeren. Ik vond het een mooi vak en zou na mijn studie gaan lesgeven. Na een week stage wist ik echter dat het dat toch niet voor me was. Ik ben wel afgestudeerd, want wat ik begin maak ik als het even kan af.

Bij Randstad Uitzendbureau is mijn werkcarrière begonnen. Ik heb er 5 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd op het vlak van werving en selectie, ondernemerschap, commerciële technieken en marketing. Zaken waar ik nog steeds plezier van heb.

De volgende stap werd: Trainen bij Boertien en Partners. Daar merkte ik dat ik nu echt mijn vak had gevonden. Ik ben Trainer in hart en nieren!

Sinds 2000 heb ik mijn eigen trainingsbureau, eerst vooral gespecialiseerd in commerciële trainingen en steeds verder uitgebreid richting alle trainingen op het gebied van communicatie. Zowel aan groepen, teams en individuen.

Constant in ontwikkeling

Ik heb het mooiste vak van de wereld! Dit deel ik graag met iedereen die iets wil leren. Je bent nooit uitgeleerd, ook ik niet. Ik leer van elke cursist en elk team. Geen training is ooit hetzelfde. Ik volg zelf ook regelmatig trainingen, workshops en seminars, zodat niet alleen mijn cursisten maar ook ikzelf steeds slimmer worden!

Ik hoop nog vele jaren heel veel mensen te motiveren, enthousiasmeren en activeren, met alle kwaliteiten die ik in me heb. Onlangs kreeg ik deze feedback: ‘Altijd prettig om in een groep bij jou te zitten, je neemt ons serieus, bent creatief met duidelijke voorbeelden en erg grappige typetjes die ons in de dagelijkse praktijk een spiegel voorhouden. Je wisselt snel in je humor, serieus zijn, provocaties en confrontaties. We hebben weer veel van je geleerd en kijken uit naar een volgende keer.’

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo