Over mij

Ik ben Suzan Vos, eigenaar van Allround Communicatie Trainingen. Met meer dan 20 jaar ervaring als trainer en coach ben ik een ware vakidioot en word ik nog steeds super enthousiast van het trainen en coachen van groepen, teams en individuen op het gebied van communicatie!

Mijn passie voor training ontstond toen ik merkte dat ik mensen wilde en kon helpen bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden en hun zelfvertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes in zowel persoonlijke als professionele relaties.

Ik geef trainingen in diverse sectoren, waaronder de zorg, zakelijke dienstverlening, techniek, logistiek, gemeentes en scholen. Het is fantastisch om te zien dat veel van mijn klanten mij jarenlang trouw zijn gebleven. Sommige van hen zijn al verbonden aan mijn bedrijf sinds de start in 2000. Bovendien zijn grote organisaties zoals Dichterbij, ziekenhuis Bernhoven, ROC Koning Willem 1 College en Beko Coöperatie allemaal tevreden klanten van mij. Het is voor mij een eer om met zulke gerenommeerde organisaties te werken en bij te dragen aan hun succes.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn de basis voor mijn trainingen. Ik werk nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Een training is dan ook nooit hetzelfde bij mij. Lees hier wat cursisten en opdrachtgevers over mijn trainingen hebben geschreven.

Ik geloof dat leren nooit stopt en dat je jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen om te groeien in je persoonlijke en professionele leven. Daarom volg ik zelf ook regelmatig trainingen of workshops om up-to-date te blijven en mijzelf en mijn vak verder te ontwikkelen. In 2018 ben ik ook burn-out coach geworden om klanten die daarmee te maken hebben nog beter te kunnen ondersteunen in de preventie en begeleiding van burn-out.

Als je op zoek bent naar een enthousiaste trainer die jou, je team of je organisatie kan helpen bij het ontwikkelen van communicatievaardigheden, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Bent u geïnteresseerd in een training of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact op.

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo