Beoordelingen

Plaats een beoordeling

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Onze beoordelingen

Training "Present successfully" - individueel traject

6 september 2022

In mijn rol als Operations Coordinator binnen Certara Netherlands ben ik verantwoordelijk voor de zogehete online “on-boarding” van nieuwe medewerkers wereldwijd op hun eerste dag. Dit jaar ben ik gestart met een door Allround communicatie trainingen op maat gemaakte training “Present successfully” / “Boeien en binden; sucesvol presenteren”. Suzan heeft mij met veel enthousiasme geholpen mijn presentatie technieken te verbeteren en mezelf, d.m.v. tips en tricks en voorbeelden uit de praktijk, zekerder te laten voelen tijdens het (on-line) presenteren en alles wat hierbij komt kijken. Tevens een handig naslagwerk gekregen. Suzan is een zeer plezierig persoon in de omgang, die je weet te motiveren, enthousiasmeren en je vertrouwen geeft. Heb goede feedback gekregen tijdens en aan het eind van de training en heb onlangs de cursus succesvol afgesloten. Mocht je getraind willen worden of mocht je bedrijf een training voor groepen medewerkers op het gebied van communicatie willen aanbieden, dan kan ik Suzan ten zeerste aanbevelen.

Carli Schaeps - Certara Netherlands B.V.

Situationeel Leiderschap

21 april 2022

HMS werkt voor het ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsvaardigheden van het middenmanagement van haar klantcontactcenters al jaren samen met Suzan Vos. En niet voor niets! Met een enorm enthousiasme brengt Suzan praktisch en confronterend onze leidinggevenden direct toepasbare technieken bij. Na iedere trainingsronde zijn de reacties van de deelnemers zeer positief en zien wij de resultaten terug op de werkvloer.

Mark HR Director

communicatie

12 april 2022

fijne coach, verteld duidelijk, kan je goed enthousiasmeren, zonder rollenspellen. Veel openheid, geeft je snel vertrouwen.

VPTZ Land van Cuijk/Hospice de Cocon

coördinatoren VPTZ Land van Cuijk

communicatie tussen disciplines binnen organisatie

9 april 2022

Bij ons was er sprake van veel communicatieve ruis tussen bestuur, operationeel leidinggevenden en vrijwilligers. Met vooral veel humor zorgde Suzan voor individuele zelfreflectie en respect voor de ander. Dit heeft gezorgd voor een open en transparante werkcultuur. Wij willen Suzan dan ook van harte aanbevelen als er een coach/training nodig is.

Francis

training facilitaire teams Het Hooghuis

31 maart 2022

Persoonlijke coaching waar de groep beter van wordt, zo kan ik de trainingen van Suzan wel samenvatten. Met steeds de vinger op de juiste plek haalt ze het beste in mensen naar boven. Haar inzichten zijn voor mij als leidinggevende zeer waardevol. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!

Alphons Bakker