Beoordelingen

5.0/5 van 30 beoordelingen.
communicatie training
11 maanden geleden.
Uw beoordeling
Prima bijeenkomsten, doelgericht en met humor op zijn tijd, ga zo door!
Toon meer
Hele fijne gesprekken
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Na een mindere periode, zowel sociaal als op werk vlak heb ik enkele gesprekken gehad bij en met Suzan, later is zijn mijn ouders hier in verband met de situatie aan toegevoegd. Door Suzan hebben we gezamenlijk betere inzichten gekregen. Suzan kan kundig adviseren, maar tegelijkertijd doet ze dit met een dosis humor en plezier. Dat houdt alles luchtig, je bent meer open en komt daarmee tot betere resultaten. Het is geen must, het is gewoon heel prettig. Absolute aanrader om stappen te zetten.
Toon meer
Communicatie training
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Uitstekende training met veel humor waardoor veel tips beter blijven “hangen”. Dank je wel Susan. ?
Toon meer
Training communicatie
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
5 fantastisch communicatietrainingen gevold bij Suzan!
Hierin heeft zij mij vele handvaten aangereikt om in de toekomst nog beter te kunnen communiceren!
De praktisch ingestelde lessen worden met humor, vakmanschap en veel enthousiasme gegeven!
Boeiend dus!
Nogmaals dank hiervoor!
Toon meer
Training: Succesvol communiceren
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Wat een leuke verfrissende cursus waar je zowel zakelijk als prive je voordeel mee kunt doen. Dankjewel Suzan, door jouw enthousiasme was het zeer leerzaam en erg gezellig!
Toon meer
Training "succesvol communiceren"
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Leerzame leuke training met humor (wellicht lag dat aan de groep;). Praktijk gericht en veel aan gehad.
Leerzaam en soms wordt je geconfronteerd dat je soms dingen niet goed hebt aangepakt.
Kortom aanrader.
Toon meer
Effectief communiceren
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
Suzan heeft een hele positieve en open aanpak. Zo enthousiasmeert ze je snel wat het makkelijk maakt om een dialoog aan te gaan. Ze staat open om ook eens van het padje af te gaan bij specifieke vragen vanuit de groep en zich hier op te focussen. Sommige punten waren wellicht niet geheel geschikt voor pas afgestudeerden uit dezelfde richting vanwege herhalende elementen maar dat zorgde ook wel weer voor een "opfrissing". Al met al raad ik Suzan zeker aan en kan er altijd iets uit de training gehaald worden.
Toon meer
Training "Present successfully" - individueel traject
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
In mijn rol als Operations Coordinator binnen Certara Netherlands ben ik verantwoordelijk voor de zogehete online "on-boarding" van nieuwe medewerkers wereldwijd op hun eerste dag. Dit jaar ben ik gestart met een door Allround communicatie trainingen op maat gemaakte training "Present successfully" / "Boeien en binden; sucesvol presenteren". Suzan heeft mij met veel enthousiasme geholpen mijn presentatie technieken te verbeteren en mezelf, d.m.v. tips en tricks en voorbeelden uit de praktijk, zekerder te laten voelen tijdens het (on-line) presenteren en alles wat hierbij komt kijken. Tevens een handig naslagwerk gekregen. Suzan is een zeer plezierig persoon in de omgang, die je weet te motiveren, enthousiasmeren en je vertrouwen geeft. Heb goede feedback gekregen tijdens en aan het eind van de training en heb onlangs de cursus succesvol afgesloten. Mocht je getraind willen worden of mocht je bedrijf een training voor groepen medewerkers op het gebied van communicatie willen aanbieden, dan kan ik Suzan ten zeerste aanbevelen.
Toon meer
Situationeel Leiderschap
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
HMS werkt voor het ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsvaardigheden van het middenmanagement van haar klantcontactcenters al jaren samen met Suzan Vos. En niet voor niets! Met een enorm enthousiasme brengt Suzan praktisch en confronterend onze leidinggevenden direct toepasbare technieken bij. Na iedere trainingsronde zijn de reacties van de deelnemers zeer positief en zien wij de resultaten terug op de werkvloer.
Toon meer
communicatie
1 jaren geleden.
Uw beoordeling
fijne coach, verteld duidelijk, kan je goed enthousiasmeren, zonder rollenspellen. Veel openheid, geeft je snel vertrouwen.
VPTZ Land van Cuijk/Hospice de Cocon
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo