Beoordelingen

5.0/5 van 22 beoordelingen.
Situationeel Leiderschap
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
HMS werkt voor het ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsvaardigheden van het middenmanagement van haar klantcontactcenters al jaren samen met Suzan Vos. En niet voor niets! Met een enorm enthousiasme brengt Suzan praktisch en confronterend onze leidinggevenden direct toepasbare technieken bij. Na iedere trainingsronde zijn de reacties van de deelnemers zeer positief en zien wij de resultaten terug op de werkvloer.
Toon meer
communicatie
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
fijne coach, verteld duidelijk, kan je goed enthousiasmeren, zonder rollenspellen. Veel openheid, geeft je snel vertrouwen.
VPTZ Land van Cuijk/Hospice de Cocon
Toon meer
communicatie tussen disciplines binnen organisatie
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Bij ons was er sprake van veel communicatieve ruis tussen bestuur, operationeel leidinggevenden en vrijwilligers. Met vooral veel humor zorgde Suzan voor individuele zelfreflectie en respect voor de ander. Dit heeft gezorgd voor een open en transparante werkcultuur. Wij willen Suzan dan ook van harte aanbevelen als er een coach/training nodig is.
Toon meer
training facilitaire teams Het Hooghuis
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Persoonlijke coaching waar de groep beter van wordt, zo kan ik de trainingen van Suzan wel samenvatten. Met steeds de vinger op de juiste plek haalt ze het beste in mensen naar boven. Haar inzichten zijn voor mij als leidinggevende zeer waardevol. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!
Toon meer
Klachten trainingen
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Wat deed jij het leuk!
Zo dynamisch, toch in korte tijd veel kennis op gedaan van de organisatie.
Tof om te zien hoe je met je enthousiasme iedereen mee krijgt & dat tijdens een klachten training =).

Groetjes, Sandra ( CWS)
Toon meer
Training omgaan met klachten
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Hele leerzame training “ omgaan met klachten”van Suzan gehad. Met de nodige humor en goede praktijkvoorbeelden gericht op onze branche wist Suzan ieders aandacht de hele training vast te houden. Suzan geeft je vele goede handvatten die eenvoudig te gebruiken zijn in de praktijk. Geen saaie theorie of standaard rollenspellen maar samen oefenen. Een training van Suzan is zeker een verrijking en een absolute aanrader. Bedankt voor jou positieve, motiverende training Suzan!
Toon meer
Communicatie
2 maanden geleden.
Uw beoordeling
Een leerzame, gezellige en duidelijke communicatie training.
Of het nu over feedback ging of hoe een telefoongesprek voeren of hoe met heftige emoties omgaan van de client , het wordt allemaal besproken inclusief humor.
Met vele duidelijke praktijk voorbeelden.Kijk er met veel plezier op terug en zal het zeker toepassen in de praktijk.
Toon meer
Klachten training
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Ik heb een enorm leerzame klachten training van Suzan gevolgd waar ik veel aan heb. Ze brengt de informatie leuk over en hierdoor blijft je aandacht er ook goed bij. Bedankt Suzan!
Toon meer
Coaching
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Suzan heeft mij gecoacht in het omgaan met bepaalde werksituaties, contact en met collega's. Wat ik vooral sterk vind aan de coaching van Suzan is dat zij praktische adviezen geeft. Ze heeft me ook naar mezelf leren kijken en daarbij aandacht heeft voor positieve punten. Bovenal is Suzan een heel fijn mens om mee te praten en heeft ze ook humor wat maakt dat de coaching heel prettig is.
Toon meer
Burn-out coaching
3 maanden geleden.
Uw beoordeling
Suzan is zeer toegankelijk waardoor praten bij haar vanzelf gaat. Ze staat open voor jouw visie zonder oordeel. Door een humoristische insteek laat zij jou inzien waar jouw pijnpunten liggen, wat zeer verhelderend werkt zonder het 'zwaar' te maken.
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo