Beoordelingen

5.0/5 van 24 beoordelingen.
Effectief communiceren
11 dagen geleden.
Uw beoordeling
Suzan heeft een hele positieve en open aanpak. Zo enthousiasmeert ze je snel wat het makkelijk maakt om een dialoog aan te gaan. Ze staat open om ook eens van het padje af te gaan bij specifieke vragen vanuit de groep en zich hier op te focussen. Sommige punten waren wellicht niet geheel geschikt voor pas afgestudeerden uit dezelfde richting vanwege herhalende elementen maar dat zorgde ook wel weer voor een "opfrissing". Al met al raad ik Suzan zeker aan en kan er altijd iets uit de training gehaald worden.
Toon meer
Training "Present successfully" - individueel traject
1 maanden geleden.
Uw beoordeling
In mijn rol als Operations Coordinator binnen Certara Netherlands ben ik verantwoordelijk voor de zogehete online "on-boarding" van nieuwe medewerkers wereldwijd op hun eerste dag. Dit jaar ben ik gestart met een door Allround communicatie trainingen op maat gemaakte training "Present successfully" / "Boeien en binden; sucesvol presenteren". Suzan heeft mij met veel enthousiasme geholpen mijn presentatie technieken te verbeteren en mezelf, d.m.v. tips en tricks en voorbeelden uit de praktijk, zekerder te laten voelen tijdens het (on-line) presenteren en alles wat hierbij komt kijken. Tevens een handig naslagwerk gekregen. Suzan is een zeer plezierig persoon in de omgang, die je weet te motiveren, enthousiasmeren en je vertrouwen geeft. Heb goede feedback gekregen tijdens en aan het eind van de training en heb onlangs de cursus succesvol afgesloten. Mocht je getraind willen worden of mocht je bedrijf een training voor groepen medewerkers op het gebied van communicatie willen aanbieden, dan kan ik Suzan ten zeerste aanbevelen.
Toon meer
Situationeel Leiderschap
5 maanden geleden.
Uw beoordeling
HMS werkt voor het ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsvaardigheden van het middenmanagement van haar klantcontactcenters al jaren samen met Suzan Vos. En niet voor niets! Met een enorm enthousiasme brengt Suzan praktisch en confronterend onze leidinggevenden direct toepasbare technieken bij. Na iedere trainingsronde zijn de reacties van de deelnemers zeer positief en zien wij de resultaten terug op de werkvloer.
Toon meer
communicatie
5 maanden geleden.
Uw beoordeling
fijne coach, verteld duidelijk, kan je goed enthousiasmeren, zonder rollenspellen. Veel openheid, geeft je snel vertrouwen.
VPTZ Land van Cuijk/Hospice de Cocon
Toon meer
communicatie tussen disciplines binnen organisatie
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Bij ons was er sprake van veel communicatieve ruis tussen bestuur, operationeel leidinggevenden en vrijwilligers. Met vooral veel humor zorgde Suzan voor individuele zelfreflectie en respect voor de ander. Dit heeft gezorgd voor een open en transparante werkcultuur. Wij willen Suzan dan ook van harte aanbevelen als er een coach/training nodig is.
Toon meer
training facilitaire teams Het Hooghuis
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Persoonlijke coaching waar de groep beter van wordt, zo kan ik de trainingen van Suzan wel samenvatten. Met steeds de vinger op de juiste plek haalt ze het beste in mensen naar boven. Haar inzichten zijn voor mij als leidinggevende zeer waardevol. Ik hoop nog lang samen te mogen werken!
Toon meer
Klachten trainingen
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Wat deed jij het leuk!
Zo dynamisch, toch in korte tijd veel kennis op gedaan van de organisatie.
Tof om te zien hoe je met je enthousiasme iedereen mee krijgt & dat tijdens een klachten training =).

Groetjes, Sandra ( CWS)
Toon meer
Training omgaan met klachten
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Hele leerzame training “ omgaan met klachten”van Suzan gehad. Met de nodige humor en goede praktijkvoorbeelden gericht op onze branche wist Suzan ieders aandacht de hele training vast te houden. Suzan geeft je vele goede handvatten die eenvoudig te gebruiken zijn in de praktijk. Geen saaie theorie of standaard rollenspellen maar samen oefenen. Een training van Suzan is zeker een verrijking en een absolute aanrader. Bedankt voor jou positieve, motiverende training Suzan!
Toon meer
Communicatie
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Een leerzame, gezellige en duidelijke communicatie training.
Of het nu over feedback ging of hoe een telefoongesprek voeren of hoe met heftige emoties omgaan van de client , het wordt allemaal besproken inclusief humor.
Met vele duidelijke praktijk voorbeelden.Kijk er met veel plezier op terug en zal het zeker toepassen in de praktijk.
Toon meer
Klachten training
6 maanden geleden.
Uw beoordeling
Ik heb een enorm leerzame klachten training van Suzan gevolgd waar ik veel aan heb. Ze brengt de informatie leuk over en hierdoor blijft je aandacht er ook goed bij. Bedankt Suzan!
Toon meer

Meer te delen? (Optioneel)

..%
Geen beschrijving
  • Grootte:
  • Type:
  • Voorbeeld:

Adres

Dasseweide 17
5467 MB Veghel

Menu

Allround communicatie trainingen logo