Beoordelingen

Plaats een beoordeling

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Onze beoordelingen

Communicatie coaching

18 maart 2022

Suzan heeft mij gecoached in de communicatie met mijn leidinggevende. Haar eerlijke en directe reflectie hebben erg geholpen om de situatie op de juiste manier aan te pakken!

Daniël

training on the job voor alle facilitaire mensen op het Hooghuis

17 maart 2022

Sinds enige tijd heeft vrijwel elke facilitaire medewerker op het Hooghuis een training van Suzan Vos gehad. Deze heeft vooral te maken op welke wijze de interactie tussen de medewerker en de leerling, maar ook tussen de medewerkers onderling plaatsvindt. Het leuke van Suzan is dat ze niet alleen een heel goede klik met de mensen weet te bewerkstelligen, de werkvorm past ze ook heel goed op haar doelgroep aan. Daardoor zijn mensen zeer gemotiveerd om iets te leren en vinden ze het bovendien nog heel erg leuk ook! Ik gun iedereen een leuke training van Suzan, want gegarandeerd, je vindt het leuk én het is heel leerzaam!

Ando Bast

Training gehad !

17 maart 2022

Super leuke energieke trainsters ! Geen rollenspellen , dat doet ze zelf gewoon allemaal ! Heel erg leuk en veel herkenbare situaties ! Makkelijke handvaten tips en tricks voor professionele toepassing maar ook voor in je dagelijkse leven ! Top !!

Kim van de vorst

Toffe communicatie training

17 maart 2022

Hele toffe energieke training! Suzan is een hele leuke energieke docent die je helemaal meeneemt in de training. Veel handvatten geleerd voor die ik zeker mee neem in de praktijk. Een echte aanrader!

Xanne

Super toffe training!!

17 maart 2022

Als je nog twijfelt, niet doen!!! Suzan heeft mij zo ontzettend geholpen na mijn periode van overspanning. Met haar rust en tegelijkertijd voelbare enthousiastme en passie hebben we samen verschillende zaken aangepakt en ben ik weer helemaal op de rit!! Heel erg bedankt TOPPER!!

Crista Schipper